Sporten

resultaat gegarandeerd

Bij Sport-Natural Boutique in Landsmeer ben je verzekerd van het behalen van jouw doelen. Je sluit bij ons geen lidmaatschap af, maar wij dagen je uit met op maat gemaakte programma’s.

In ruil voor jouw commitment ontvangt jij 100% resultaatgarantie! Én je krijgt Personal Training van de beste Personal Trainers van Landsmeer, Oostzaan, Amsterdam en omgeving!

Wij zijn zo overtuigt van onze aanpak, dat wij een garantie geven van 90 dagen! Ben je niet tevreden over het bereikte resultaat dan kun je gewoon kosteloos stoppen!

 

Hoe werkt het resultaatgarantie programma

SIC06806
1

Welkomstgesprek

Hierin bespreken we uw wensen en doelen en hoe wij u als club hierbij kunnen helpen

SIC06812
2

Je eigen coach

Jouw (lifestyle) coach ondersteunt je en motiveert je. Hij/zij coacht op bezoek. Op die manier blijf je gemotiveerd.

SIC06821
3

Resultaatgarantie kaart

Om bewust te zijn van je doelen krijg je een eigen resultaatgarantiekaart van ons.

SIC06200
4

12 weken programma

Het resultaatgarantie programma heeft een looptijd van 12 weken. Door korte termijn doelen te stellen met evaluatie momenten met je coach blijf je gemotiveerd.

SIC05835
5

Eind evaluatie

Je bespreekt de gehaalde doelen met je coach en het vervolgplan.

Gratis proefweek

Sportschool Sport Natural Boutique in Landsmeer, Oostzaan en Amsterdam helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Sport Natural bij jou past.

Let op, gelimiteerde proefweken beschikbaar

Persoonlijke begeleiding en aandacht
Bij Sport Natural ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Stel niet uit! Start met je gratis proefweek.
Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking