Circuit training Landsmeer

Sport op met een gepersonaliseerd en effectief programma waarbij blessures voorkomen worden en resultaat gegarandeerd.

circuit training met begeleiding

Circuit training in Landsmeer proberen?

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met de meest toegankelijke sportstudio van Landsmeer

Wat je ook zoekt in circuit training, door onze totale aanpak en diversiteit aan personal coaches wordt en blijf je topfit, gezond en krijg je meer conditie en energie. Proef daarnaast de gemoedelijke sfeer, probeer onze geavanceerde trainingsapparatuur uit en ontmoet onze professionele lifestyle coaches die jou gaan helpen je doelen te behalen. 

Privacy policy: We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Kort en effectief sporten doe je met circuit training bij Sport-Natural boutique Landsmeer

circuit trainen landsmeer

Circuit training

Bij circuit training train je je boven en onderlichaam afwisselend van elkaar waardoor je continu in beweging blijft. Het gevolg is een effectieve workout in weinig tijd. Maximale efficiëntie dus!

Bekijk het lesrooster om onze circuit training te bekijken.
biocircuit circuit training landsmeer

Biocircuit

Dankzij het revolutionaire biocircuit kunnen wij ons concept waar maken. Dankzij het biocircuit kan je personal coach een programma op maat samenstellen, waarna het circuit volledig geautomatiseerd je instellingen en belasting onthoudt, zodat wij ons kunnen richten op zaken die echt belangrijk zijn.

Bekijk het lesrooster van onze sportstudio in landsmeer.

small group circuit training

Small group training

Daag jezelf uit door in een kleine groep van maximaal 6 personen een circuit les te volgen. Elke training is hierbij anders zodat je altijd uitgedaagd wordt en de training nooit verveeld.

Bekijk het lesrooster om onze small group workouts te bekijken.
Wat onze leden over ons zeggen

Circuit training volg je bij Sport-Natural boutique landsmeer

Ons gepassioneerde team van coaches is gebrand om je doelen te bereiken. Dat kan van alles zijn. Afvallen, spieren opbouwen, herstellen na een blessure, maar ook gewoon plezier in sporten of gezond oud worden. Onze coaches luisteren naar je behoeften en leefstijl tijdens een vrijblijvend welkomstgesprek en bieden je opties en structuur. We zijn gevestigd in Landsmeer, Oostzaan en Amsterdam Noord.

Sportschool, Fitness centrum of personal training studio?

Wij stellen ons graag voor als een mix van een reguliere sportschool en een personal training studio. Met ons 12 weken programma bieden we persoonlijke begeleiding met resultaatgarantie, zonder de hoge kosten van een boutique spinningtudio. Onze lijfspreuk is dan ook persoonlijke begeleiding voor iedereen.
Zoek je een spinning studio in Amsterdam Noord? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken.

Waar vind je onze Circuit training in Landsmeer?

We geven al onze lessen in Sport-Natural boutique landsmeer. Je vind ons op de Dorpsstraat 80 in Landsmeer tegenover het de albert heijn in het winkelcentrum van Landsmeer. Uitstekend met zowel de auto als fiets te bereiken als je vanuit Landsmeer, Oostzaan, Amsterdam Noord, Monnickendam of Broek in Waterland komt. Parkeren doe je op het parkeerterein achter de sportschool.